Wonderful Free Life Ministry

Wonderful Free Life Ministry

 

 

Genezing voor lichaam, ziel en geest

Kinder- en jongerengebedshuis Maasdijk

 

Op woensdagmiddag bent u van 13.00 - 16.00 uur hartelijk welkom in het Kinder- en jongerengebedshuis!

 

Er is vrije in- en uitloop. Doe dit in alle rust, zodat de aanwezigen zo min mogelijk worden gestoord. Aanmelding vóóraf is niet noodzakelijk.

 

Wij vragen u vriendelijk om vóór 15.00 uur aanwezig te zijn. Er is dan voldoende rust en gelegenheid om voor uw kind te bidden.

 

Ons team zal bij u langskomen voor een informerend gesprekje en daarna bidden met het betreffende kind en eventueel voor u als ouder(s).

 

Wij willen u aanmoedigen om met uw kind(eren) en/of de wat grotere(n) te komen en Jezus de gelegenheid te geven om hen op die plaatsen in hun leven aan te raken, waar zij Hem nodig hebben.

 

Jezus gaat in alle eenvoud met groot en klein om, Hij heeft voor iedereen een luisterend en meelevend hart.

 

Bereid uw hart vóór op deze ontmoeting door u in geloof uit te strekken naar Zijn zegen. Zegen voor uzelf en voor uw kind (kinderen - kleinkinderen - neefjes - nichtjes - vriendjes).

 

Het hartsverlangen van Jezus is, dat iedereen zal ontdekken en ervaren hoe groot Zijn liefde en trouw is aan hen die Hem liefhebben.

 

Hij heeft ook hén lief die Hem nog niet kennen. Jezus maakt daar geen onderscheid in, Hij is Liefde. Ieder die tot Hem komt, raakt Hij aan!

 

Wij vragen u om bij uw kind(eren) te blijven en ontspannen naar de zachte muziek (kinder, tiener, gospel) te luisteren die wij draaien.

 

Het is prima als het kind een kleurboek of wat speelgoed (zonder muziekje of ander geluid) meeneemt. U hoeft niet op een stoel te gaan zitten, maar u mag ook bij uw kind op de grond zitten terwijl het speelt.

 

Let op !Eten en drinken (m.u.v. water) in de zaal is niet toegestaan, maar wel in het lunchgedeelte aan de zijde van de koffieautomaat. Dit geldt ook voor de kinderen!

 

Deelname aan onze bijeenkomsten is gratis. Wij verwijzen u vrijmoedig naar de informatie onder de link:  > Giften.

 

 

Adresgegevens van de locatie:

Nassaustraat 15

2676 AX  Maasdijk (ZH)

TOP