Wonderful Free Life Ministry

Wonderful Free Life Ministry

 

 

Genezing voor lichaam, ziel en geest

Klankbord voor Bidders Maasdijk

 

Op vrijdagavond is er de bijeenkomst Klankbord voor Bidders. Wij willen alle mannen en vrouwen die al eens deze avond meegemaakt hebben uitnodigen en ook u - die van plan bent om eens te komen.

 

Op deze avond willen wij tijdens de koffie vrij met elkaar praten en over wat ieder bezig houdt van gedachten wisselen. Wij willen daarna tijd nemen om onze God te aanbidden en voorbede doen voor elkaar - en waartoe de Heilige Geest ons zal inspireren. Vaak is het heel verrassend hoe deze avonden verlopen.

 

Deze avonden mogen een klankbord zijn van allerlei getuigenissen en het uiten van nood, waarop wij aansluiten met voorbede. Natuurlijk willen wij ook graag met elkaar profetische inspiratie en uitingen doorgeven.

 

Deze avonden zijn voor mannen en vrouwen uit allerlei kerken en kringen. Wil jij medebidders uit het leger van de Heer ontmoeten om samen God te aanbidden, bemoedigd en gesterkt te worden, ieder voor de eigen plaats in het werk van God ?!

 

Je bent hartelijk welkom !

Sipkje en Team

 

 

Tijdsindeling:

- 19.30 uur: zaal open

- 19.30 - 20.00 uur: ontmoeting

- 20.00 - 22.00 uur: klankbord

- 22.00 - 22.30 uur: open einde

 

 

Wij stellen het zeer op prijs als je ons vóóraf laat weten dat je komt. Wij vragen je hiervoor het aanmeldformulier te gebruiken:    > Aanmelden.

 

Deelname aan onze bijeenkomsten is gratis, er wordt wel een collecte gehouden. Wij verwijzen je vrijmoedig naar de informatie onder de link:    > Giften.

 

 

Adresgegevens van de locatie:

Nassaustraat 15

2676 AX  Maasdijk (ZH)

TOP