Wonderful Free Life Ministry

Wonderful Free Life Ministry

 

 

Genezing voor lichaam, ziel en geest

Uitingen van de Geest Maasdijk

Ten aanzien van de uitingen van de Heilige Geest, broeders en zusters, wil ik u niet onkundig laten. (1 Cor. 12:1)

 

 

Van zal er praktisch onderwijs worden gegeven om de vele uitingen van de Heilige Geest in eigen leven te leren verstaan.

 

Het is de bedoeling dat de gelovigen Jezus van Hart tot hart leren kennen. Daarom is het erg belangrijk om de signalen van Zijn spreken tot u persoonlijk te leren opmerken en begrijpen. De Geest van de Heer wil u leiden, inzichten schenken, richting geven en corrigeren, maar ook bemoedigen.

 

Er is heel veel te leren en te ontdekken op dit gebied, maar voor velen is dit nog een braakliggend terrein. Ook door teleurstellingen is dit geloofsonderdeel helaas vaak gedoofd.

Voor iedereen, die zich verdiept in de Gaven van de Heilige Geest, is dit een bijzondere leerschool, waarin wordt ervaren dat Jezus heel dichtbij is. Hij is het die u zoekt. Hij wil Zichzelf aan u bekendmaken op een manier die u zich misschien niet heeft kunnen voorstellen.

 

In deze dagen zullen de talrijke mogelijkheden aan de orde komen van het horen, zien van beelden, innerlijk aangedreven worden, onderscheiden van gedachten, enz.

 

1 Cor. 12:7 zegt: "Maar aan een ieder - dus ook aan u - wordt de openbaring van de Geest gegeven tot welzijn van allen."

 

De bijbel is geschreven door hen, die de Stem van de Heer leerden verstaan! Vanuit dit Woord zullen wij deze principes uitleggen. Tijdens het praktische onderwijs, zullen wij ook op speelse wijze oefenen om de Stem van de Heer te leren verstaan.

 

 

Tijdsindeling:

- 12.30 uur: zaal open

- 12.30 - 13.00 uur: ontmoeting

- 13.00 - 17.00 uur: onderwijs en praktische oefeningen

- 17.00 - 17.30 uur: open einde

 

 

Het is fijn als u zich vóóraf aanmeldt, wij vragen u hiervoor het aanmeldformulier te gebruiken:  > Aanmelden

 

Deelname aan onze bijeenkomsten is gratis, er wordt wel een collecte gehouden. Wij verwijzen u vrijmoedig naar de informatie onder de link:  > Giften.

 

 

Adresgegevens van de locatie:

Nassaustraat 15

2676 AX  Maasdijk (ZH)

TOP