Wonderful Free Life Ministry

Wonderful Free Life Ministry

 

 

Genezing voor lichaam, ziel en geest

Toerusting Maasdijk

Binnengaan in het Woord  -  persoonlijke heiliging  -  bevrijding  -  genezing van trauma lichamelijke genezing  -  het spreken van de Heer leren verstaan voor eigen leven praktische oefeningen om dit alles te leren toepassen

 

 

Van worden er speciale toerustingsdagen gehouden. In deze serie (Toerusting 2) zal het gaan over het gedachteleven.

 

Een mens is een denkend wezen, onze geest, onze gedachten worden de hele dag gebruikt. Allerlei informatie vliegt heen en weer. Zinnige en onzinnige zaken passeren onze gedachten.

Allerlei woorden dringen binnen en hechten zich of worden opgeslagen in ons geheugen. Dat kan de mens binden en onmachtig maken. Andere gedachten laten wij los en vergeten we even snel als dat ze langs zijn gekomen.

 

Ons gedachteleven is het strijdtoneel, maar God wil en wenst dat uw gedachteleven een plaats van vrede is. Hij wil dat Zijn Vrede - die alle verstand te boven gaat - u zal beheersen, zodat uw lichaam, ziel en geest daardoor ook een stuk herstel ontvangt.

 

God kent onze gedachten, maar bent ú zich bewust van uw gedachteleven?

 

God heeft ons geschapen naar Zijn beeld, als een geestelijk wezen. God is Geest. HIJ weet wat belangrijk is en daarom wil de Heilige Geest ons leren om met allerlei zaken die in onze gedachten komen òm te gaan. Wij moeten deze zaken met de Waarheid uit Gods Woord laten zuiveren, zodat het denken kan worden vernieuwd, de ziel genezing ontvangt, het hart tot rust komt en uw relatie met God zich verdiept.

 

 

Tijdsindeling:

- 12.30 uur: zaal open

- 12.30 - 13.00 uur: ontmoeting

- 13.00 - 17.00 uur: onderwijs en praktische oefeningen

- 17.00 - 17.30 uur: open einde

 

 

Het is fijn als u zich vóóraf aanmeldt, wij vragen u hiervoor het aanmeldformulier te gebruiken:  > Aanmelden

 

Deelname aan onze bijeenkomsten is gratis, er wordt wel een collecte gehouden. Wij verwijzen u vrijmoedig naar de informatie onder de link:  > Giften.

 

 

Adresgegevens van de locatie:

Nassaustraat 15

2676 AX  Maasdijk (ZH)

TOP