Getuigenis Simone


Goedenavond, genade en vrede vrouwen van God (pastora Jaqcueline en pastora Sipkje…).
Ben God voor eeuwig dankbaar dat Hij jullie bracht om mij echte vrijheid te geven. Exact dit woord bracht mij tot leven vrijheid), dat God jullie gebruikte om zoveel te zegenen.
Wil als eerste God bedanken want Hij zorgt echt voor onze zorgen, wil mijn vriendin/dochter in geloof bedanken om mij te brengen op deze plek en ook wil ik jullie bedanken voor de hartelijkheid en toewijding.
Bijna twee uur lang werd er gebeden en dit veranderde mijn leven naar een andere richting voor de glorie van de Heer.
Na het gebed voelde ik me genezen, vergeven, hersteld en mijn bloedsuiker in balans.
De dagen die ik daarna nog in Nederland was nam ik bijna geen insuline en toen ik in Braziliƫ terugkwam nam ik nog maar de helft van wat ik eerst moest innemen.
Ik kan weer normaal voedsel tot me nemen, iets wat ik jaren niet voor elkaar kon krijgen. Ik kwam terug en voel me vrij om dingen te doen die ik eerst niet meer kon.
Zelfs personen die me nu zien, zien dat er wonderen van God zijn gebeurd in mijn leven daar in Nederland. Personen met wie ik werk zeggen dit continu. Ik voel zelfs meer vrijheid om te bidden en God opent poorten voor mijn gaven (ministries).
Zelfs de roeping van het preken van het woord van God in kerken kwam terug (iets waarvan ik weet waar ik voor ben geroepen en waar ik van hou).

Ik ben heel erg gelukkig, maar dan ook echt heel erg gelukkig omdat Jezus me vrijheid gaf en jullie daarvoor gebruikte. En dit veranderde, gaf een transformatie in mijn leven. Om eerlijk te zijn is dit een klein stukje van wat er is gebeurd nadat het web, ketenen die me gebonden hielden zijn verbroken voor de glorie van de Heer.
En nog een keer wil ik God zo heel erg bedanken en jullie voor dit alles. Heel erg bedankt voor alles geliefde vrouwen van God.
Voel mijn sterke knuffel en oprechte dankbaarheid. Dat de Heer Jezus jullie continu zegent en door jullie heen stroomt.

Simone

error: Content is protected !!