Persoonlijk

21 september 2008

Hartelijk welkom op onze website.
Mijn naam is Sipkje van Lenteren-Veenstra.
Graag deel ik iets van mijzelf met u.

Vanaf 1979 heb ik mij toegewijd aan Jezus Christus.
In de jaren die volgden heb ik Hem leren kennen als mijn Vredevorst, Helper en Trooster, dé steun en toeverlaat op mijn levensweg.
Hij is mij zeer dierbaar geworden. Door de jaren heen heeft de Heilige Geest veel over de toekomst gesproken, waarin Hij mij zou gaan laten bewegen.

Van Hem heb ik een bediening van bevrijding en innerlijke genezing ontvangen.
Jezus riep mij met de tekst uit Jesaja 61:1-4. Ook verscheen Hij in een visioen aan mij, om Zijn roep te bekrachtigen.

Hij riep mij, lang voordat ik kon gaan functioneren in deze bediening. Er was en is een voorbereidingstijd nodig om Hem te leren kennen, voor het onderzoeken van Zijn woord en voor de vorming van het persoonlijke karakter waarbij door stormen en moeilijke perioden wordt gegaan.

In de eerste gemeente waar God mij plaatste heb ik 27 jaar diepgaand onderwijs genoten, veel geleerd in allerlei situaties en mijzelf dienstbaar opgesteld. Ik was achttien jaar één van de aanbiddingsleiders en mocht er een aantal jaren pastoraal werk doen.

Het specifiek voor trauma’s bidden startte in 1998. God bracht de mensen overal vandaan, ook van buiten de gemeente.
Sinds 2005 is de bediening fulltime, vanaf die tijd worden er ook bijeenkomsten gehouden waarin ikzelf het onderwijs verzorg. Je zou de bediening een profetische gebedsbediening kunnen noemen.

In 2005 werd ik door de Heer naar een andere christengroep gebracht. Deze gemeente had een zeer lage drempel waarbij diep verwonde mensen een liefdevol welkom vonden. Op deze plaats mocht ik de liefde van Jezus een aantal jaren uitdragen. Maar vanaf eind 2008 moest ik de bediening van genezing, bevrijding en toerusting verder uitbouwen.
Daarvoor hadden we ook een gebouw nodig waarover wijzelf vrij zouden kunnen beschikken. Deze ruimte is gevonden in het pand Nassaustraat 15 te Maasdijk.
Vanaf begin 2009 is Wonderful Free Life Ministry de vaste huurder van de benedenverdieping van dit pand.

Wij vertrouwen en geloven dat Jezus Heer is en HIJ zal genezen tijdens onze samenkomsten.

error: Content is protected !!