Routebeschrijving Auto

Een persoonlijke routebeschrijving kunt u samenstellen door gebruik te maken van de routeplanner hiernaast. Klik daarvoor op de link en vul in het daarna geopende scherm uw vertrekpunt in en volg de verdere instructies.

Het gebouw van Wonderful Free Life Ministry grenst ook direkt aan het Oranjeplein. Aan de overzijde van dit plein zijn winkels gevestigd met bijbehorende parkeergelegenheid. Om ongemak en overlast voor de klanten te voorkomen, verzoeken wij u dringend om geen gebruik te maken van deze parkeerplaatsen.

In de nabije omgeving van het gebouw is voldoende andere parkeerruimte.  Verdere aanwijzingen hierover kunt u vinden onder de link Parkeren

Vanuit de richting Den Haag / Naaldwijk
Volg de aanwijzingen van de routeplanner

Vanuit de richting Rotterdam / Maassluis
Volg de aanwijzingen van de routeplanner, totdat u op de Maasdijk (N220) richting Maasdijk bent gekomen. Bij de afslag Maasdijk gaat u links schuin de dijk af. U komt dan op een onderweg die parallel aan de dijk loopt. Ook deze weg draagt de naam Maasdijk. U volgt deze weg in de rijrichting tot aan de Korte Kruisweg, hier slaat u linksaf.

Op de Korte Kruisweg gaat u na ruim 200 m de 2e straat rechts (Nassaustraat) of  u  neemt de 3e straat rechts (Prinses Wilhelminastraat), zodat u direkt bij de dichtstbijzijnde parkeerplaats eindigt.

Vanaf de Korte Kruisweg kunt u ook de 1e straat links (Abel Tasmanstraat) nemen. Na de kruising met de Trompstraat bevindt u zich op het Cornelis Houtmanplein, waar u ook gemakkelijk kunt parkeren. Ons gebouw ligt op een loopafstand van een paar minuten.

error: Content is protected !!